top of page

P U U R  M A M A

E-MAIL: info@puur-mama.com

TELEFOON: 06-30372251

Over Arjanneke

Hallo!

 

Mijn naam is Arjanneke en ik  ben de eigenaar van Puur! Mama. Al jarenlang beoefen ik yoga.

Eerst Hatha yoga, vervolgens ben ik verder ontwikkeld als beoefenaar van meer dynamische versies van yoga; Power en Ashtanga yoga.

 

In juni 2012 heb ik Puur Mama opgericht. 

Tijdens mijn zwangerschap werd ik zo geraakt door het wonder van nieuw leven dat ik hier heel graag meer mee wilde gaan doen.

Ook bemerkte ik na de bevalling dat ik veel behoefte had aan contact met vrouwen die hetzelfde hadden meegemaakt. Ik was op zoek naar een nieuwe balans.

Bij navraag aan vriendinnen bleek ook bij hen die wens te leven.

Om aan deze behoefte te voldoen en gezien mijn onderwijs- en coachingsachtergrond was mijn beslissing snel gemaakt. Toen mijn eerste kindje anderhalf jaar oud was (in 2011) heb ik dan ook de uitgebreide yoga-docentenopleiding gevolgd en afgerond bij cursuscentrum Mudra voor zwangerschapsyoga en yoga na de bevalling te Amsterdam en ben gecertificeerd Zwangerschapsyoga docent. 

 

Omdat ik mijn practice en kennis wilde verdiepen en mijn aanbod wilde verbreden heb ik begin 2015 de opleiding tot Power (Ashtanga) Yoga docent afgerond bij Tonnie Goes. Sindsdien geef ik ook lessen yoga aan vrouwen in het algemeen.

 

In 2016 heb een prachtige Ashtanga training gevolgd bij David Swenson.

Begin 2018 heb ik me verder verdiept in de anatomie in relatie tot yoga, en in de kunst van het begeleiden. 

Ik ben geregistreerd yogadocent bij de Yoga Alliance.

Verder ben ik te vinden via www.yogatherapeut-info.nl.

Omdat ik denk dat je nooit uitgeleerd raakt blijf ik kennis opdoen door middel van cursussen, workshops en door te lezen en contact te onderhouden met andere docenten, verloskundigen en andere professionals. Zo zorg ik ervoor dat ik je altijd kan voorzien van up-to-date informatie. 

Werken met (zwangere) vrouwen is fantastisch. Het delen van kennis en het ontwikkelen van focus en vertrouwen is een echte passie.

Alle lessen die ik geef kenmerken zich door know-how, enthousiasme, plezier en ontspanning. We lachen, we vallen, we leren, we ontdekken en ervaren met elkaar de mogelijkheden die we hebben. 

De nadruk ligt tijdens al mijn (privé)lessen, cursussen en events op een praktische, toegankelijke benadering van yoga.

 

Naast yoga geniet ik van lekker (en gezond) eten. Ik hou ontzettend veel van mijn lief, mijn kinderen, familie, vrienden en vriendinnen! Ik lach vaak en graag en verdiep me in alles wat te maken heeft met gezond, puur en bewust leven.

 

Ik vind het heerlijk om mijn kennis en vaardigheden met je te delen, zodat je je practice naar een hoger plan kunt tillen :). Maar maak je niet druk, yoga gaat niet om het aan kunnen raken van je tenen, maar om wat je leert op de weg ernaartoe.

 

Kortom, wat je niveau ook is, je bent van harte welkom in mijn studio of bij een van de events waar ik lesgeef.

 

Ik hoop dan ook van harte je binnenkort te mogen ontmoeten!

Liefs,

Arjanneke

P.S. Meer weten? Lees mijn blog!

bottom of page