P U U R  M A M A

E-MAIL: info@puur-mama.com

TELEFOON: 06-30372251

Privé zwangerschapsbegeleiding

Spreekt één op één begeleiding je meer aan? Dan is dit de juiste keuze voor jou.

Er zijn twee mogelijkheden:

Je kunt kiezen voor een privécursus of privélessen in combinatie met zwanger in balans, de eendaagse bevalcursus, zwanger in balans online, of als aanvulling op de privécursus.

De inhoud van zowel de cursus als de lessen wordt geheel aan je persoonlijke wensen aangepast. Er is ruimte voor gesprek, het delen van kennis en oefeningen. Er wordt gewerkt met een zachte vorm van therapeutische yoga die zeer geschikt is voor het zwangere lichaam. Verder krijg je (indien gewenst) alle informatie met betrekking tot zwangerschap en geboorte die ook tijdens de reguliere cursus wordt gegeven. 

 

Naast dat sommige vrouwen het gewoon prettiger vinden, is een privebegeleiding uitermate geschikt als je te maken hebt met bijvoorbeeld veel stress, (grote) angst voor de bevalling, vaginisme, en daardoor specifieke begeleiding wenst. 

 

Lessen vinden plaats op afspraak.

 

Een privécursus bestaat uit 3 lessen van 2 uur. Je betaalt hiervoor € 299 ,-

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de privécursus en de cursus Zwanger in Balans uit te breiden met losse privélessen.

Het tarief voor privélessen is € 59,- per uur.

"Bedankt voor alle wijze lessen!  

Ik heb er enorm veel aan gehad

(heb zelfs complimenten gekregen voor mijn puftechnieken!!!) en het heeft me rustig gehouden op momenten dat ik er echt even helemaal doorheen zat."

 

Kimberley

​© 2020 by Puur Mama

 KVK-nummer 56460104