top of page
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

P U U R  M A M A

E-MAIL: info@puur-mama.com

TELEFOON: 06-30372251

Werkboek Zwanger in Balans

Branch

Het prachtig vormgegeven werkboek Zwanger in Balans is een hard-copy uitgave die perfect aansluit bij de online en offline cursus Zwanger in Balans. Dit boek zit boordevol informatie en inspiratie, maar ook handige, praktische tips en quotes, recepten, ervaringen en prachtige foto's van Pure Mama's. Daarnaast bevat het oefeningen en schrijfopdrachten die je helpen op weg naar een ontspannen, liefdevolle geboorte

Kun je de cursussen doen zonder dit werkboek?
Jazeker. De online cursus bevat 7 e-books, die onder andere verwerkt zijn in de hardcopy uitgave.
Bij de offline cursus ontvang je bijlagen (ik noem ze ook wel blijlagen ;) ) met informatie.
Uiteraard ontvang je deze bijlagen en e-books alsnog bij de zwanger in balans cursussen als je dit werkboek bestelt. Het is dus niet of/of, maar én/én.

Waarom zou ik dit werkboek aanschaffen?
Allereerst omdat dit een hardcopy is. Zo fijn dat je het echt letterlijk in handen kan houden!
Daarnaast is het heel praktisch in gebruik: 
Afgedrukt op A5 formaat, dus heel gemakkelijk mee te nemen.
Het werkboek heeft ecologisch uitstekend beschrijfbaar papier, zodat je aantekeningen en opdrachten goed kunt maken, en handige tips en trucs kunt markeren.
Kortom, het kan zo een echt 'eigen' boek worden. Ik stel me zo voor dat er allerlei vouwen inkomen, vlekjes van de koffie en chocola, strepen van markeerstiften.  Een boekje dat je meeneemt naar je verloskundige, en bewaart als naslagwerk als de baby er eenmaal is. Het is voorzien van een ringband, zodat je het gemakkelijk open kunt laten liggen.

Het werkboek kost € 19,99 en is te bestellen bij de cursussen. Je kunt het laten verzenden (€4,60 verzendkosten), ophalen of uitgereikt krijgen tijdens de cursus. 

bottom of page