top of page
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
logo Puur Mama

P U U R  M A M A

E-MAIL: info@puur-mama.com

TELEFOON: 06-30372251

Branch

Werkboek Zwanger in Balans

Het prachtig vormgegeven werkboek Zwanger in Balans is een hard-copy uitgave die hoort bij de online en offline cursus Zwanger in Balans. Dit boek zit boordevol informatie en inspiratie, maar bevat ook handige, praktische tips en quotes, recepten, ervaringen en prachtige foto's van Pure Mama's. Daarnaast bevat het oefeningen en schrijfopdrachten die je helpen op weg naar een ontspannen, liefdevolle geboorte

Waarom zou ik dit werkboek aanschaffen?
Allereerst omdat dit een hardcopy is. Zo fijn dat je het echt letterlijk in handen kan houden!
Daarnaast is het heel praktisch in gebruik: 
Afgedrukt op A5 formaat, dus heel gemakkelijk mee te nemen.
Het werkboek heeft uitstekend beschrijfbaar papier, zodat je aantekeningen en opdrachten goed kunt maken, en handige tips en trucs kunt markeren en een spiraalbinding zodat je het gemakkelijk open kunt laten liggen. Kortom, het kan zo een echt 'eigen' boek worden.

Ik stel me zo voor dat er allerlei vouwen in komen, vlekjes van theetjes en chocola en strepen van markeerstiften. Het is een boekje dat je meeneemt naar je verloskundige en bewaart als naslagwerk als de baby er eenmaal is. 

Kun je de cursussen doen zonder dit werkboek? Dat is zeker mogelijk
. De online cursus bevat 7 e-books, die onder andere verwerkt zijn in de hardcopy uitgave. Bij de offline cursus ontvang je bijlagen per e-mail met informatie.

Waarom dan toch dit werkboek?
Toch kiezen verreweg meeste cursisten ervoor het werkboek aan te schaffen omdat het veel gemakkelijker werkt dan e-mailbijlagen. Lezen en schrijfopdrachten maken gaat veel gemakkelijker als je iets in handen hebt. 
Uiteraard ontvang je deze bijlagen en e-books alsnog bij de zwanger in balans cursussen als je dit werkboek bestelt. Het is dus niet of/of, maar én/én.

Het werkboek kost € 24,99 en is te bestellen bij de cursussen. Je kunt het laten verzenden
(€ 4,50 verzendkosten) of uitgereikt krijgen tijdens de cursus. 

bottom of page