Sarina aan het woord....

Bijgewerkt op: 4 dec. 2018

Ha Puur Mama, vertel...

Wie ben je?

Ik ben Sarina, 31 jaar oud en getrouwd met Guido. We zijn bijna 7 jaar samen en wonen in een fijn jaren 30 (klus)huis met onze twee honden, twee katten en sinds kort is daar onze prachtige zoon Connor bijgekomen! Hij is geboren op 29 december 2017, na 37 + 5 weken zwangerschap. Wat is naast het moederschap echt belangrijk voor jou?

Familie en vrienden zijn het allerbelangrijkst! Verder ben ik graag in huis bezig, met klussen of met het interieur. En onze 4 jaar oude Oudduitse herder Noor is een beetje mijn eerste ‘kind’ :) Ik vind het heerlijk om met haar op pad te gaan! 

Verder heb ik een leuke baan als politieagente in Rotterdam. Na mijn verlof ben ik, met gebruikmaking van ouderschapsverlof, 27 uur gaan werken (3 dagen in de week). Dat geeft me veel tijd met Connor, zo fijn!! 


Waar word je blij van?

Van Connor!

Ik kan hele dagen kijken naar dat lieve kleine mannetje. Al die verschillende gezichtjes die hij kan trekken, zo lief!

Verder geniet ik enorm van de levensfase waarin ik nu zit. Met mijn man, ons gezin en de wereld om ons heen ben ik erg gelukkig :) 


Hoe ziet jouw/jullie dag eruit?

Wij hebben enorm geluk met onze kleine uitslaper! Meestal wordt Connor pas rond 8 uur, half 9 wakker. Dus als ik vrij ben, of een avonddienst heb, komen we lekker rustig op gang, flesje drinken, kroelen en spelen.

Tijdens Connors ochtenddutje kan ik op m’n gemakje douchen en wat in het huis doen. Daarna is het alweer fruithapjes tijd en als het hapje binnen is gaan we vaak even op pad, met de hond of een boodschapje doen. 

Op zulke dagen probeer ik de dag in te delen naar Connors ritme zodat hij aan zijn rust toe komt. Ik merk wel dat hij dan het vrolijkst is! Welk boek ligt op jouw nachtkastje?

Momenteel het boek Slaap! van Susanne Willekes. Het is een fijn boek, erg van deze tijd en met een liefdevolle inslag waar ik me in kan vinden. 

Ook heb ik de Oei ik groei ‘babybijbel’ gekocht omdat ik het interessant vind om te lezen over sprongetjes en ontwikkeling. Als Connor een paar dagen uit z’n hum is en ik vervolg lees dat dat waarschijnlijk door een sprongetje komt, dan is het makkelijker om er mee om te gaan vind ik.