top of page

Zwangerschapsboekenlijst

Bijgewerkt op: 28 feb.

Hier vind je mijn favorieten voor aanstaande mama's! 


Het boek 'Genieten van je bevalling' geeft je en heerlijke boost vanwege de vele prachtige ervaringen die erin zijn verwerkt, evenals een manier om zelf ook stappen richting een prachtige geboorte te zetten


 

Mama'en van Nina Pierson. Heel uitgebreid boek dat alle kanten belicht. Sommige vrouwen vinden het wel zweverig omdat het spiritualiteit niet uit de weg gaat. Dit maakt het voor anderen juist fantastisch, het is maar net hoe je er in staat. 

Zuiver zwanger, een boek met een christelijke achtergrond. Voor zover ik weet het enige zwangerschapsboek vanuit deze hoek.

 

Het zwangerschapsboek dat gaat over het ervaren van eigen regie en het vertrouwen op je eigen lijf.

 

Dit boek heb ikzelf nog niet gelezen maar de recensies maken me razend nieuwsgierig!


 

Onderstaand boekje vind ik echt hilarisch, ik raad het heel vaak aan tijdens cursussen. Ik vind de illustraties té grappig en de teksten erbij ook. En het is niet eens zo bedoeld, waardoor ik het nog grappiger vind, hahahaha, zelfs als ik erover typ heb ik lol. Compleet anders dan de andere boeken die ik heb genoemd. Koop het als je zeer praktische tips wilt wat betreft houdingen en een lach op je gezicht wilt om de uitgesproken illustraties. De teksten zullen inmiddels zeker wat achterhaald zijn, de over - all boodschap staat nog steeds als een huis.

 

Het boek Positief over bevallen is een tip die ik kreeg van cursisten. Inspirerend, open, en eerlijk, waren woorden die langskwamen bij het omschrijven van dit boek. Ben benieuwd wat jij ervan vindt!
 


Wat baby's nodig hebben is een prachtig boek wat je laat ontdekken wat baby's écht nodig hebben. Vertrouw op je instinct en creëer een liefdevolle band. De ultieme must-read bestseller voor moeders.53 weergaven

コメント


bottom of page