top of page

Zwangerschapsboekenlijst

Hier vind je mijn favorieten voor aanstaande mama's! 


Het boek 'Genieten van je bevalling' geeft je en heerlijke boost vanwege de vele prachtige ervaringen die erin zijn verwerkt, evenals een manier om zelf ook stappen richting een prachtige geboorte te zetten


 

Mama'en van Nina Pierson. Heel uitgebreid boek dat alle kanten belicht. Sommige vrouwen vinden het wel zweverig omdat het spiritualiteit niet uit de weg gaat. Dit maakt het voor anderen juist fantastisch, het is maar net hoe je er in staat. 

Zuiver zwanger, een boek met een christelijke achtergrond. Voor zover ik weet het enige zwangerschapsboek vanuit deze hoek.

 

Het zwangerschapsboek dat gaat over het ervaren van eigen regie en het vertrouwen op je eigen lijf.

 

Dit boek heb ikzelf nog niet gelezen maar de recensies maken me razend nieuwsgierig!


 

Onderstaand boekje vind ik echt hilarisch, ik raad het heel vaak aan tijdens cursussen. Ik vind de illustraties té grappig en de teksten erbij ook. En het is niet eens zo bedoeld, waardoor ik het nog grappiger vind, hahahaha, zelfs als ik erover typ heb ik lol. Compleet anders dan de andere boeken die ik heb genoemd. Koop het als je zeer praktische tips wilt wat betreft houdingen en een lach op je gezicht wilt om de uitgesproken illustraties. De teksten zullen inmiddels zeker wat achterhaald zijn, de over - all boodschap staat nog steeds als een huis.

 46 weergaven
bottom of page