top of page
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

P U U R  M A M A

E-MAIL: info@puur-mama.com

TELEFOON: 06-30372251

Detox your life! 

Komen we weer hoor, het ene hippe dieet is nog niet voorbij of de nieuwste tips en trucs op het gebied van gezondheid vlliegen je om de oren. En trouwens, detox gaat nergens over want je lijf doet het allemaal al heel goed zelf!

 

Jazeker, dat heb je helemaal goed. Je nieren, lever, je darmen zijn meesters in het schoonmaken en opruimen van gisfstoffen uit je lijf. Waarom dan toch het programma Detox Your Life?

Voor mij betekent detox het opruimen en opschonen van je voedingswijze. Schoon eten dus. Ont-giften. Maar niet alleen dat, het gaat ook ook het loslaten van andere ballast in je leven. Rommel in je huis, rommel in je inbox, rommel in je hoofd. 

 

Tijdens dit programma draait het allereerst om het kijken naar dat wat je tot je neemt in de vorm van voeding, en vervolgens om al het andere dat bij je binnenkomt, oude partronen, ruimte maken voor een verse start!

Iedere week is er een yogales waarbij veel aandacht is voor

ontgiftende houdingen en ontspanning

Pre-tox week 1: De eerste les staat in het teken van een goede voorbereiding. Dit is zoals altijd het halve werk! Allereerst krijg je het prachtige boek 'in 28 dagen van Gifbelt naar tempel van dé detoxcoach Jacqueline van Lieshout uitgereikt. Dit boek is de leidraad voor het programma dat we gaan volgen. de komende week lees je deel 1  als voorbereiding door. Verder ga je thuis verder met een zogenaamde pretox. Je laat alvast wat voedingsmiddelen staan of mindert drastisch (cafeïne, alcohol, suiker, lightproducten, zout) om jezelf te laten wennen aan het verdere proces.

Dag 1-7 week 1: Ontgiften, wat is het en is het nodig? Uitleg van het programma

We bespreken wat je hebt ontdekt in het boek en bespreken wat we gaan doen.  detoxen nu eigenlijk is, en krijg je meer informatie over voeding en ingrediëntenlijsten. Pre-tox. 

Detoxyogales en houdingen voor de week

Dag 7-14 week 2: Ontlasten, START van het detox-programma.

Dit is de workshop die geldt STARTpunt van de vierweekse detox. Neem je boek mee want daarmee gaan we aan het werk!

Detoxyogales en houdingen voor de week

Dag 14-21 week 3: In the midst of it all: detox your home (and your life even more!)

Dag 21-28 week 4: afronding en Opbouwen, hoe nu verder? 

Een feestje om te vieren dat we 'klaar zijn'. Natuurlijk met wat lekkere Detox hapjes.

Nadat je klaar bent met de vier weken, worden er tips gegeven hoe je je gezonde lifestyle in stand kunt houden door bijvoorbeeld balansdagen, jaarlijkse ‘grote beurt’ en beweging. 

Detoxyogales en houdingen voor de week

Certificering your 8 weeks of poweryoga,  poweryogacursus bij Puur Mama
bottom of page