P U U R  M A M A

E-MAIL: info@puur-mama.com

TELEFOON: 06-30372251

Zwangerschapsyoga

Het zou natuurlijk heel goed kunnen dat jij al moeder bent en niet zit te wachten op verdere informatie, maar wél wilt genieten van een moment voor jezelf en je kindje. 

 

Of je volgt de cursus Zwanger in Balans of de eendaagse bevalcursus al en wilt daarnaast, of daarna, graag nog meer van dat heerlijks ;).

Dan is het fijn om te weten dat je bij Puur! Mama ook terecht kunt voor fijne, zachte lessen zwangerschapsyoga.

Tijdens de lessen zwangerschapsyoga doen we oefeningen om je bewuster te worden van je lichaam. Verder doen we a​​​​​ctieve en passieve ontspanningsoefeningen en oefeningen voor het opvangen van ontsluitingsweeën, en oefenen we baringshoudingen. Op deze manier kun je spanning loslaten en maak je ruimte voor je kindje. We besteden tijdens de lessen ook aandacht aan het bekkenbodem en diverse zwangerschapsklachten. Veel vrouwen hebben minder bekken- en rugklachten na het doen van de oefeningen en slapen en voelen zich daardoor beter. Verder doen we diverse ademoefeningen, die zorgen voor ontspanning en ook goed toegepast kunnen worden tijdens de geboorte.


De yoga oefeningen zijn dus allemaal gericht op de zwangerschap en de bevalling.

Door je bewust te worden, ontstaat er vertrouwen. Heb je meer vertrouwen in jezelf dan kun je ook makkelijker ontspannen. Door te ontspannen kun je loslatenDat is precies wat je nodig hebt tijdens je bevalling.

De lessen vinden plaats op woensdagmorgen van 9.00 - 10.00 (uitgezonderd schoolvakanties). De lessen zijn opgebouwd uit lesblokken van 5 lessen, die je onbeperkt aan elkaar kunt rijgen. Ze zijn te volgen vanaf week 15 van je zwangerschap tot aan de geboorte. Ook kun je losse lessen afnemen. Lesdata zijn te vinden in de agenda en vinden plaats in de sfeervolle Puur! Mama studio in Sliedrecht.

 

Spreekt dit alles je aan? Dan ben je van harte welkom!

Wat te doen? Je schrijft je in voor een lesblok of meerdere lesblokken.

Je investering:

  • 10-lessen voor € 169,- (2 lesblokken achter elkaar)

  • 5-lessen voor: € 85,- (1 lesblok)

  • Losse lessen: € 17,50

Naar de agenda

Let op: Mocht je bevallen voordat de lessenserie is afgerond,  is er helaas geen restitutie mogelijk, dit heeft te maken met de plaats die voor jou bezet wordt gehouden.

"Ik was bang voor veel zweverigheid maar je kon me gerust stellen. En je kreeg gelijk! Goede oefeningen en ook gezelligheid!

Ik ga vol vertrouwen richting de bevalling.

Dat wordt hopelijk net zo'n feest als jouw lessen!"

Nikita