P U U R  M A M A

E-MAIL: info@puur-mama.com

TELEFOON: 06-30372251

Women's one day retreat

Tijd voor jezelf!

 

Op zaterdagmorgen 30 november word je om 10.00 welkom geheten in de sfeervolle Puur! Mama studio met een lekker kopje thee en een verwarmend sapje waarna we met elkaar de dag beginnen. 

 

Een zachte yin yoga les gaat over in een power yoga les die afgesloten wordt met een heerlijke eindontspanning. De houdingen zijn voor alle niveaus toegankelijk, je hoeft er dus zeker niet lenig voor te zijn, alleen zijn ze minder geschikt als je zwanger bent. 

 

Daarna gaan we onze voeten verwennen met een massage met voetencreme, waarbij je uitleg krijgt over verschillende reflexzones, zodat je daarna heerlijk uitgerust en met poezelige voetjes de heerlijke en gezonde lunch ingaat. 

Na de lunch komt Babiche Ubben ons een inspirerende mindfulness workshop geven, waarna we met elkaar in deze fijne dag afsluiten. Rond 15.00 vertrek je met een voldaan gevoel weer naar huis.

Je bijdrage voor deze dag is 75 euro.


Meld je snel aan om verzekerd te zijn van een plaatsje!
 

PuurMama-20.JPG

“Het voelde echt als een dag uit.  

Even helemaal gericht op mezelf,  heerlijk ontspannen en een heerlijke lunch.”

— E, deelneemster one day retreat

“Weer bewust geweest van mijn lijf, en dit ervaren. Heerlijk 'out of the box' geluncht en ervaringen gedeeld. Tot slot bewust zijn van je gedachten en deze los kunnen laten. Heerlijk.”

— K, deelneemster one day retreat