P U U R  M A M A

E-MAIL: info@puur-mama.com

TELEFOON: 06-30372251

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

mama & baby yoga

Mama & baby yoga gaat over fysiek en mentaal herstel van jezelf en het ondersteunen van de ontwikkeling van je kindje door middel van gesprek, babymassage en yoga

De oefeningen zijn geschikt voor mama's vanaf 6 weken na de geboorte,. Als je een keizersnede hebt gehad wacht dan 10 weken in verband met de hersteloefeningen. Als je bekkenpijn hebt of pijn bij het schaambeen, neem dan eerst even contact op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

De baby’s (vanaf 6 weken tot kruip-leeftijd) kunnen tijdens de lessen kijken, slapen of gezellig meedoen terwijl jij dichtbij bent.

 

Je doet onder andere oefeningen die de ontspanning bij je kindje bevorderen, helpen tegen buikkrampjes en de motorische ontwikkeling ondersteunen. We zingen beweegliedjes met de kleintjes. 

Verder zijn er ook yoga en adem oefeningen om jouw herstel en vitaliteit te bevorderen.

- We komen samen in een veilige cirkel
- Er zal tijd zijn voor reflectie
- We hebben aandacht onze start als nieuwe moeder
- Er is ruimte om te delen en te verbinden in gesprek

- We gaan naar huis met oefeningen voor onszelf en onze kindjes die we kunnen integreren in ons dagelijks leven. 

 

De cursus bestaat uit acht lessen van een uur en worden in een ontspannen sfeer gegeven zodat er altijd ruimte is om je kindje te voeden, troosten en verzorgen. De groep bestaat uit maximaal 6 mama's en baby's.

Binnenkort worden er nieuwe lessen gepland.

"Mama & Baby Yoga was even echt tijd voor Mezelf en mijn kindje na de bevalling en alle hectiek thuis. Er is een goede balans tussen werken aan je eigen lichaam en oefeningen met je kindje. De liedjes zijn erg leuk en er is ook tijd/ruimte voor tips."

Melissa