P U U R  M A M A

E-MAIL: info@puur-mama.com

TELEFOON: 06-30372251

Zwanger in Balans ONLINE

Eindelijk eindelijk eindelijk is het zover! Alle kennis die gedeeld wordt tijdens de zwangerschapscursus Zwanger in Balans in de Puur Mama studio is PER 15 MEI online toegankelijk. 

Welkom in jouw wondere wereld.  Deze magische tijd is vol avontuur en uitdagingen. Vol verwondering, maar ook met onzekerheid. Misschien nu al, als je denkt aan de geboorte. Want wat kun je verwachten? Hoe zal het zijn? Kan ik dit wel? Hoe ga ik om met de sensaties in mijn lijf? Hoe lang duurt een wee?  Hoe ga ik om met pijn? Zomaar wat vragen die bij je op kunnen komen als je bevalt. Op al deze vragen, en zoveel meer zul je antwoord krijgen tijdens de online cursus Zwanger in Balans.

Voor wie?

Zwangeren tussen 24 en 40 weken zwangerschap die op zoek zijn naar een volledige, inspirerende en leerzame voorbereiding op een ontspannen geboorte, vol vertrouwen.

Na bevestiging van inschrijving is de complete cursus inclusief bonusmateriaal 4 maanden toegankelijk zodat je ruimschoots de tijd krijgt om de informatie en oefeningen eigen te maken.

THEORIE én PRAKTIJK

Het is een compleet en zeer uitgebreid lespakket. Je krijgt toegang tot alle theoretische kennis die je op kunt doen tondom de geboorte. Fysiek, maar ook mentaal. Of je nu thuis in bad wilt bevallen, of in het ziekenhuis.

Verder is er ruimschoots aandacht voor praktische oefeningen.

Je leert alle benodigde ademtechnieken en bevalhoudingen. Verder krijg je ook veel tips en trucs voor beweging tijdens je bevalling.

BONUS  BONUS  BONUS

Daarnaast is er nog meer!

 Als bonusmateriaal ontvang je 3 oefenvideo's met houdingen die je kunnen helpen bij fysieke klachten tijdens de zwangerschap.

Verder krijg je GRATIS twee yogalessen die je iedere dag kunt toepassen vanaf nu tot aan de geboorte.

 

En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog toegang tot podcasts met ontspanningsoefeningen die je nu, maar ook tijdens de geboorte kunt beluisteren.

 

Waar wacht je nog op?

Meld je nu aan! De eerste 10 deelneemsters krijgen 10% korting!


 

"Ik was bang voor veel zweverigheid maar je kon me gerust stellen. En je kreeg gelijk! Goede oefeningen en ook gezelligheid!

Ik ga vol vertrouwen richting de bevalling.

Dat wordt hopelijk net zo'n feest als jouw lessen!"

Nikita

​© 2020 by Puur Mama

 KVK-nummer 56460104